Pasta jajeczna

Oceń ten przepis!

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • łyżka majonezu
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • pół łyżeczki musztardy
  • 2 łyżeczki czosnku niedźwiedziego Tytka Smaku
  • pół cebuli
  • 1 ogórek konserwowy
  • szczypta soli i pieprzu

Przygotowanie:

  1. Ugotowane na twardo jajka, cebulę i ogórka, kroimy w kostkę.
  2. Wrzucamy do miski. Dodajemy majonez, musztardę, jogurt, przyprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem niedźwiedzim.
  3. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy.

Udostępnij przepis

Pinterest

Sprawdź te przepisy

Pasta jajeczna z awokado
Sałatka – szpinak, salami, feta
Chleb tostowy – szybki i łatwy
Jogurt naturalny z gruszką i prażonymi płatkami owsianymi
Owsianka z prażonymi jabłkami i orzechami
Twarożek z jogurtów greckich
Pasztet jajeczny
Puszyste naleśniki z serem

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna to szybki i łatwy przepis kulinarny. W kategorii Śniadanie znajdziesz więcej ciekawych i łatwych przepisów. Pasta jajeczna zdecydowanie polecam każdemu.

Smakowało? Napisz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *



2 komentarze

  1. Justyna

    11 lat temu

    Domowe powinno oznaczać jedno – najlepsze 🙂

  2. Maria

    11 lat temu

    Kocham pasty do kanapek domowej roboty. Zawsze smakują najlepiej i w przeciwieństwie do tych kupnych nie mają octu…