Surówka z kiszonej kapusty

Oceń ten przepis!
Szybka i bardzo pyszna surówka do obiadu. Doskonale komponuje się z rybami na talerzu:)

Składniki:

  • 500g kapusty kiszonej
  • 1 duże jabłko
  • 1 cebula
  • 2 średnie marchewki
  • cukier, sól, pieprz do smaku

Przygotowanie:

  1. Kapustę odsączamy i kroimy drobno. Marchew i jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.
  2. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku cukrem, solą i pieprzem ( można polać odrobiną oleju, lub oliwy, ale jest smaczna i bez tego ).

Udostępnij przepis

Pinterest

Sprawdź te przepisy

Tagliatelle Carbonara
Pizza z chleba
Gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami
Szybkie, lekkie leczo bez cukinii
Gulasz z piersi kurczaka
Zupa w 10 minut! Krem z mrożonego groszku
Soczysta pierś z kurczaka
Żurek z tłuczonymi ziemniakami

Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty to szybki i łatwy przepis kulinarny. W kategorii Obiad znajdziesz więcej ciekawych i łatwych przepisów. Surówka z kiszonej kapusty zdecydowanie polecam każdemu.

Smakowało? Napisz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *



BRAK KOMENTARZY

Bądź pierwszy