Surówka z kapusty pekińskiej

Oceń ten przepis!

Składniki:

  • pół kapusty pekińskiej
  • 1 marchewka
  • łyżka octu o smaku wina czerwonego ( ilość wg własnych smaków )
  • pół łyżeczki cukru
  • pieprz
  • odrobina soku z cytryny
  • łyżeczka ziół prowansalskich

Przygotowanie:

  1. Kapustę siekamy, umytą i obraną marchewkę, ścieramy na tarce.
  2. Przyprawiamy pieprzem, cukrem, octem i ziołami. Mieszamy dokładnie do połączenia wszystkich składników.

Udostępnij przepis

Pinterest

Sprawdź te przepisy

Tagliatelle Carbonara
Pizza z chleba
Gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami
Szybkie, lekkie leczo bez cukinii
Gulasz z piersi kurczaka
Zupa w 10 minut! Krem z mrożonego groszku
Soczysta pierś z kurczaka
Żurek z tłuczonymi ziemniakami

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej to szybki i łatwy przepis kulinarny. W kategorii Obiad znajdziesz więcej ciekawych i łatwych przepisów. Surówka z kapusty pekińskiej zdecydowanie polecam każdemu.

Smakowało? Napisz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *



BRAK KOMENTARZY

Bądź pierwszy